Önskar lite lugn och ro...

Ååååh, varför är helgen redan slut...?! Vill ha en vecka till ledigt. Minst en vecka. Gärna två. Eller tio. Jag vill sova, jag vill läsa böcker, jag vill titta på filmer och sedan vill jag sova lite till. Har köpt rätt mycket fantasyböcker det senaste (och när jag väl flyttar till Göteborg så kommer jag ha görnära till Sci-fi-bokhandeln - yihaa!) men har kört lite fast i den serien som jag läser nu så kommer liksom inte vidare. Första boken var intressant men jag märkte att den riktade sig till ungdomar då språket var lite väl simpelt trots att böckerna är på engelska, och andra boken är snäppet mindre intressant... Och då är det ändå två böcker kvar. Avskyr att avbryta en serie som jag börjat läsa, men har inte öppnat boken på några veckor nu och jag har börjat snegla på de andra serierna som jag har på lager. Får väl se om jag ger upp och börjar på en ny serie eller om jag tuggar vidare på den nuvarande. Den kanske blir bättre..?
 
Idag har vi annars lämnat Stitch hos svärföräldrarna för att kunna städa och packa i lugn och ro samt rensat det sista bland lådorna hos mamma och pappa. Fick rensat ur två flyttlådor med grejer som skall skänkas och två med grejer som skall slängas samt runt 8-10 påsar med kläder som skall till insamling om jag bara hittar en insamlingstunna... Blir en del möbler som får stå kvar hos päronen men det mesta skall vi försöka göra oss av med. Osäker på vitrinskåpet och sekretären... Gäller att vi får gott om plats i nästa boende, men de kanske får stå kvar tills vidare i alla fall.
 
Erik drar dessutom till Skåne med jobbet imorgon så han kommer hem sent på tisdag kväll. Jäkla bra timing liksom men inte mycket han kan göra något åt. Så jag får väl roa mig med att packa och rensa den här veckan. Dessutom skall jag måla de två fåtöljerna, köpa ny säng, soffa och garderober samt - just det - jobba. Längtar till nästa vecka. Bortsett från att vi antagligen kommer leva i ett flyttkaos förstås. Kanske längtar till nästnästnästa vecka istället.
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: