Vår gamla lägenhet...

Blev ju inga bilder på vår gamla lägenhet när vi bodde där, men knäppte några bilder i fredags då det efterfrågades av folk som var intresserade av att hyra lägenheten men inte kunde komma på visning. Så kan ju lika gärna dela med mig här också så får ni en liten bild av hur det såg ut. ^^ Har lite grejer kvar som skall hem till mina päron och det är ostädat som fan men va fan liksom.
 
 
Hade en visning idag efter jobbet och verkade gå bra. Det var ett yngre par (plus mamma och lillebror till någon av dem) som kom och kikade och de var väldigt positiva till det mesta. Jag hade lite problem att svara på alla frågor (kallhyra/varmhyra, vad ingår, vad kostar det, vad är det för TV-utbud, vad för typ av internet osv osv osv) men svarade på det jag hade koll på. Var ju Eriks lägenhet, jag bara betalade min del liksom. ;)
 
Ser nu även att bilderna är lite smått suddiga... Måste ha ändrat någon inställning så att det blir fel... Får försöka hinna (orka...) med att fixa det till USA så att inte alla bilderna blir skit...


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: