Världens mest pissiga dag...?

Den här dagen har verkligen inte varit något vidare. Hade sovmorgon imorse då jag hade tid för cellprov vid 8.30 men kunde naturligtvis inte sova i natt på grund av en massa mysko drömmar, så var drettrött när klockan ringde vid halv sju ändå. Mådde rätt quesy så spenderade tjugo minuter på toaletten, vilket fuckade upp mitt morgonschema rätt bra. Hann dock fortfarande med spårvagnen ner till stan så tänkte att allt var frid och fröjd. Men icke. När vi är nästan nästan framme vid centralstationen så visar det sig att spårvagnen framför oss har problem så han kan inte åka iväg från hållplatsen vilket innebär att vi inte kommer av vår spårvagn då de inte får släppa av folk innan de står på rätt plats. Vilket är fem meter bort, meeen tyvärr. Kommer till sist av och fullständigt kutar mot tåget. Kommer fram till spåret med andan i halsen och ser hur 7.30-tåget precis börjat åka. Fuck.
 
Nästa går en halvtimme senare så är bara att sätta sig ner och vackert vänta och inse att jag kommer bli lite sen till cellprovet. Letar reda på numret till barnmorskan men de har naturligtvis inte telefontid förrän 8.00. Ringer prick hel och hamnar i kö (om än med första placering) i 6 minuter?! Hur fan är det möjligt liksom...Tio minuter innan tåg nummer två skall gå och det fortfarande inte kommit in på spåret så ropar de ut att det är försenat på grund av fordonsfel, med en ny beräknad avgångstid på 8.05. Som blir 8.10 och 8.15 innan tåget väl är på plats. 8.20 kommer jag väl iväg från Göteborg och har då tio minuter på mig att ta mig till barnmorskan i Trollhättan. Jo, men tjena.
 
Var i Trollhättan 8.55, kliver av tåget, stoppar ner handen i väskan för att stoppa ner mobilen. Och blir helt kladdig på handen. Rosakladdig. Min hallonkvarg har öppnat sig i väskan. Ok, det var kanske inte den brightaste idén att stoppa ner en öppnad kvarg i väskan, men tyckte att locket satt på bra och kilade fast den i ena hörnet så tänkte det borde funka. Får skylla på trötthet. Fick torka ur väskan när jag väl kom till jobbet men hade mest bara kommit på fodret och min matlåda så var lugnt.
 
Var hos barnmorskan 9.00 vilket var lugnt då det var många som skulle ta cellprov. Provet i sig var lika trevligt som vanligt. Kan inte tänka mig något bättre att börja dagen med än ett par kalla instrument upp i underlivet liksom. Något hemskt instrument som skulle vidga hela skiten medan hon svabbar loss. Så kläckte hon ur sig ett glatt "Ojdå, nu gör jag dig visst illa. Du spänner dig." Nähä? Säger du det säger du? Och jag som bara ligger här och myser?
 
Var på jobbet vid 9.30 och sedan har det mest bara rullat på. Fick gjort en del men inte så mycket som jag hade hoppats på, men är ingen panik än så länge. Överväger att ta ledigt på fredag eller i alla fall jobba halvdag då det är midsommar, men vi får väl se. Erik är ju ledig så tänkte man får passa på.

Erik skulle möta upp när jag kom med tåget till centralstationen men började undra var jag var då mitt tåg aldrig kom in. Då sitter vi några hundra meter bort längs spåret och väntar på tåget framför som har problem. Jag tyckte hela den här pendlingsgrejen funkade bra men jag börjar omvärdera min åsikt. Jag gissar att jag kommer att spy på hela skiten inom kort. För att inte tala om hur det blir till vintern när det plötsligt kommer snö till allas stora förvåning...

Nu skall jag annars plocka fram tvåliters-glassbyttan jag köpte tidigare och göra mitt bästa för att dagen skall få ett bättre av slut än början. Laterz.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: