Ännu en dag hemma...

Har inte varit en bra vecka detta. Både jag och Erik har legat hemma sjuka typ hela veckan. Gick hem tidigt i torsdags då jag mådde illa och var hemma i fredags då illamåendet höll i sig (och då karensdagen ändå hamnade på torsdagen host host...). Mådde bättre på lördagen och söndagen även om jag hade huvudvärk. Men ont i huvudet har jag haft typ konstant i en månad så skitsam liksom. Var Eurovision och fest på lördagskvällen (alkohol är ju alltid en lösning om man är sjuk...) vilket var jävligt trevligt, men hade nog lätt kunnat skippa en grogg eller tre. ;) Var rätt gött seg på söndagen så fotbollsmatch lockade ju sådär mycket men hade ju sagt att jag skulle vara med så va fan. Saknar dessutom fotbollen så ville ju spela. Mindre najjs när jag insåg att jag missat packa underställströja och det regnade hela matchen igenom... Förkyld, bakis, t-shirt och iskallt regn går inte så bra ihop, I'm just saying... :P
 
Sov knappt något natten till måndag och mådde piss när jag vaknade men tog mig till jobbet ändå då Erik kallade mig mesig och sade att jag bara myglade. :P Klarade två timmar innan jag insåg att det var dags att dra sig hemåt igen då jag mådde piss. Sov bort större delen av dagen och har varit hemma sedan dess. Hade antagligen kunnat jobba idag men mådde illa igår kväll så kändes säkrast att stanna hemma en dag till. Erik har dock sin värsta dag idag så han blir nog hemma imorgon också.
 
Men för att se det positivt så har jag hunnit läsa en himla massa manga och sett en massa filmer. ;) Tog till och med med mig jobbdatorn hem för att kunna cadda lite om jag orkade, men kom inte åt VPN-tunneln på datorfanskapet så kom inte åt filerna jag skulle arbeta med. Och helpdesken kunde inte hjälpa mig då jag inte är administratör på min dator (vilket jag ansökte om att bli för en månad sedan...) så det gick ju sådär bra.
 
Nej, om man skulle kolla klart på Bad Boy och sedan kanske fixa något att käka. Toodles.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: