Long time no see...

Haha, damn, nu var det redigt längesedan jag ens var inne här. Tänkte slänga in några snabba meningar medan jag trycker i mig lite mat, ligger rätt gött efter i schemat som vanligt. Tappade bort tiden medan vi städade och rensade här hemma. Tiden flyger när man har roligt eller hur är det...? ;)
 
Har hänt mycket sedan sist. Jobbet rullar på (bra och dåliga dagar, mycket som krånglar just nu...) och vi har äntligen fått en ny lägenhet! Var nere och skrev på kontraktet igår. Blir till att ta över Jeten och Jennys tvåa på Kobbarnas väg i östra centrum i Göteborg. Så från första juni så är det jag som kommer få pendla istället för Erik. Sådär najjs kanske men inte mycket att göra något åt när vi jobbar på olika orter. :)
 
Skall snart bege mig uppåt mot Karlstad för Eurovision och fest med tjejerna. Håller självklart på Sverige men Conchita är nog ändå min egentliga favorit. En av mycket få som sjunger rent och tycker bara låten är väldigt skön. Sedan hade det varit kul om en drag vann också, speciellt med tanke på det politiska läget i Europa just nu. ;) Alla låtar jag tyckte var bra eller i alla fall ok gick vidare från kvalen så skall bli intressant ikväll. ^^
 
 
Nej, nu är maten slut så är väl lika bra att ta tag i resten så jag kan komma iväg. Laterz!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: