Photobomb from London...

Insåg häromdagen att jag fortfarande inte lagt upp bilderna från Londontrippen vid nyår (inte alls sent ute...), och såg nu att Helena lagt upp sina Londonpics, så det kanske är dags. Tanken var väl kanske att jag skulle redigera dem i Photoshop, men det har jag inte orkat med, och mitt gamla redigeringsprogram finns inte på den här datorn. Så ni får hålla till godo med den kvalitet det blir helt enkelt. ^^
 
 
Utsikten från rummet.
 
 
Litet men väldigt mysigt rum. Rent och fräscht och rätt ljudisolerat. Tyvärr låg det precis vid hissen så lät en del när folk var precis utanför dörren.
 
 
Måste verkligen öva på nattvyer...
 
 
Trafalgar Square.
 
 
British Museum. Trodde det skulle räcka att traska runt en halvdag. Pff.
 
 
Nyårsafton. Iväg för att se fyrverkerierna vid London Eye. Skjorta och slips för Erik och långklänning för mig. Man kan ju snofsa till sig även om ingen egentligen kommer se en. ;)
 
 
Hittade ett mysigt café och då det var kallt ute så satsade vi på något varmt att dricka. Killen i kassan frågade om jag ville ha extra grädde samt chokladsås till min varma choklad, och jag tänkte bara hell yeah. Måste säga att den var aningen svår att få i sig...
 
 
Madame Tussauds. Förbannat mycket folk både inne och ute så fick bli förköpta biljetter för att slippa stå i kö i fyra (!?!) timmar. Osäker på om det var värt pengarna men nu är det i alla fall gjort.
 
 
Haha, fy fan för att gå fram och posa inför en miljon människor, men vill man ha bilderna så va fan. Folk knödde sig fram hela tiden så var bara att göra samma sak och tänka att jag ändå aldrig kommer träffa dem igen. ;)
 
 
Selfe med systemkamera, vantar och regn... Kanske inte världens hit, men vi kom ju men på bild i alla fall. ;)
 
 
Utanför Buckingham Palace.
 
 
M&MWorld. Finns tydligen i Orlando också, blink blink. ;)
 
 
Sista timmarna innan det var dags att dra sig mot flyget. Klart som fan det var strålande sol då liksom... ;)
 
Well, that's it. Ett urplock och ett bildbevis på hur långt jag har kvar innan jag lär mig min kamera... ;) Nu skall det inhandlas tacos och efterrätt så laterz!


helena

Galet!! Ser du att vi har tagit typ en identisk bild från samma ställe bara att min är tagen kvällstid?! Den där både markplan och trappan ned till tunnelbanan synd. Troode först att det knappast kunde vara samma ställe, men när jag jämför fotona så ÄR det samma. Kul, hur stor är chansen liksom? Och att både lägger upp dem här dessutom. Har vi varit kompisar för länge..?

Svar: Hahah, damn. Det har du rätt i. :D Vi gick dock aldrig ner där utan gick bara förbi men ändå. :P Känns ju inte som ett givet fotoobjekt heller så ja, vi har nog varit kompisar för länge... ;)
xilona.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: