Åh härliga fredag...

Känner mig så jävla ynklig idag. Det blixtrar bakom ögonen, kroppen känns allmänt vissen och har mensvärk deluxe. Tryckte i mig en värktablett imorse men har köpt någon ny variant som skall verka snabbare och de var så förbannat svåra att svälja så har ingen jättelust att trycka i mig en till… Blev änna tvungen dock, magen och ryggen tar död på mig. Bröt av tabletten och skrapade av de vassa kanterna så gick lite lättare att få ner den här gången, men uff.

 

Hade velat stanna hemma idag men då min handledare kommer in idag då det är hans sista dag på jobbet så kändes det som att jag borde komma ta mig till jobbet. Tyvärr så kommer han in i eftermiddag så måste ta mig igenom dagen först. Lär dra hemåt så fort det går efteråt dock. Behöver dock fixa present till syrran plus handla mat så lär la vara sent innan jag är hemma oavsett. Fuck.

 

Snart lunch i alla fall. Undrar även vad städerskan håller på med… Hur kan det dunka och dunsa så mycket om en person med en vagn och en mopp…? Slår hon in den i väggarna med flit?

 

Halva dagen gjord snart. Nu gäller det att hålla ut.



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: