Busy busy busy...

Lång och händelselös dag på jobbet, precis som vanligt det senaste. Försökte boka mig en klipptid till helgen men var stört omöjligt att hitta något (vettigt) runt lägenheten. En salong jag blev tipsad om hade nästa lediga eftermiddagstid i december... Man bara "Heh, jag får nog återkomma..." ;) Bokade till sist in en tid på en salong i Trollhättan på lördag morgon/förmiddag, så tänker jag att jag tar det innan dopet (Alex och Sofias dotter nr 2), så är jag fin i håret både till dopet och Sandras födelsedagskalajjs. Tyvärr så stänger de 13.00 och då jag vill både klippa och färga så fick jag tid 10.30... Och då dopet börjar 15.30 så blir det nog några timmar hemma hos Gert och Pia där emellan. :) Har dock börjat få lite kalla fötter när jag tänker på priset... Men var ändå ett halvår sedan jag klippte mig sist och är inte helt nöjd med sista färgningen, plus att jag varit dödligt trött på min frisyr det senaste (med det inte sagt att det blir något nytt på lördag... ;) ) så kanske får vara värt det. Vi får se, kan ju alltid avboka tiden om jag ångrar mig. ^^
 
Blev en sväng in på Nordstan efter jobbet där jag strosade runt på Kicks en halv evighet och försökte förstå mig på alla olika typer av penslar och tillbehör. Efter lite hjälp så blev tre penslar och lite annat krafs inköpt. Dyrt krafs. ;) Tog en vända inne på Lagerhouse också och kom därifrån med lite doftljus, en ny tvål och nya underläggstabletter. Endast nödvändiga köp idag med andra ord... ;)
 
Men nu tänkte jag ta och börja montera vår skobyrå och kanske sätta upp lite tavlor så jag får bort allting från golvet... Måste fixa matlådor också, uff. Dessutom av något jag har hemma då vi glömde handla käk idag... :P Well, tagga tagga!
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: