Fullspäckad helg...

Sitter ner och njuter av lugnet en liten stund innan det är dags att sätta igång. Idag är det fullspäckat schema som vanligt (gud vad jag längtar till nästnästa helg när vi inte har ett skit inplanerat...). Är dop i Trollhättan vid 15.30 och innan dess skall vi förbi Eriks föräldrar för att lämna av katten så han inte är här på inflyttningsfesten nästa helg samt lämna lite presenter till Gert som nyss fyllde år. Han skall ha kalas ikväll men jag skall vidare mot Karlstad efter dopet, och Erik är sådär sugen på att sova över i Trollhättan så han drar nog mot Göteborg efter dopet.
 
Ikväll är det istället födelsedagspartajj hos Sandra så måste snart dra mig bort mot Systemet och välja ut något gott att dricka. Blir lite tight med tid men kanske bara är med i kyrkan på dopet, får se lite vad klockan är. Tar ju en stund att köra upp också. Skall bli najjs att träffa folket ikväll i alla fall och är partysugen så hoppas på en prima kväll. ^^ Sist jag var uppe så var förfesten som vanligt bra men kvällen slutade lite dumt då jag skulle smita iväg för att pissa men inte hittade en enda jävla plats utan en massa folk. Var ända borta vid bion innan jag vände och traskade mot Museiparken istället (hade ju lätt kommit in vid det här laget men höll på att dö i den stillastående kön). Hittade äntligen lite ensamhet men på väg tillbaka så halkade jag i det regnblöta gräset och satte mig mitt på röva så blev helt dyngsur. Så fick traska runt lite och försöka torka byxorna innan jag kunde med att hoppa in på krogen. :P Fick lite gräsfläckar på röven men klarade mig ändå bra, och de gick bort i tvätten dessutom, var lite orolig för det.
Så ikväll hoppas jag istället på en likadan kväll som jag hade ihop med Anna nu när hon fyllde, sett till utgången i alla fall. Förfesterna är ju alltid kul liksom. Men utgången var underbar. Minns inte sist jag hade en så bra kväll. Blev en liten stund på housegolvet men all musik låter ju likadant så vi gick till stora golvet där de spelade radiodängor, gamla klassiker och nytt och sedan dansade vi i typ två timmar. Studsade runt och sjöng för fullt. Hade så sjukt roligt och helvete vad ont i halsen jag hade dagen efter. ;) Så vi håller tummarna för ikväll. ^^
 
Nej, om man skulle få på sig lite kläder så man kan visa sig offentligt kanske. 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: