Bara onsdag...?

Den här veckan går verkligen inte fort. Hur kan det bara vara onsdag idag?! Helgen känns väldigt långt bort just nu. För att inte tala om semestern. Är en halv evighet kvar innan vi kan gå på semester. 

Just nu är det dock full rulle här på Volvo då koreanerna håller på att installera två nya sidoliner. Går sådär får man väl säga. Väldigt sådär. Intressant, och lite skrämmande, att titta på dock. Billigt är helklart inte alltid bäst...

Jag gillar verkligen Volvokläderna btw (not). Orange är verkligen min färg. Det tar fram det bästa ur min blankbleka hy. ;)


De är dock rätt bekväma. Stora och pösiga visserligen, men sköna. Och det är rätt najjs att slippa tänka på vad man ska ha på sig på dagarna också. Man bara drar på sig något på morgonen och byter sedan om direkt man kommer till jobbet. Enda nackdelen är att jag inte har så många tröjor som funkar under jackan. Mina stickade favorittröjor funkar sådär. Men det ger mig ju bara en ursäkt att köpa på mig mer kläder i och för sig, hö hö. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: