Grillknytisfest!

Vi var igår iväg till Trollhättan för grillknytis hos Alex och Sofia ihop med herrans massa fler folk. Var riktigt roligt. Kände typ bara värdparet samt Robin och Ek dock men funkade fint ändå. Erik kände eller kände till majoriteten naturligtvis, Trollhättebo som han är. 

Var bra väder om än väldigt blåsigt (var mycket diskussioner kring hur länge partytälten skulle överleva... ;) ) så njöt av solen så mycket det gick, grillade massa kött av varierande sort och med varierande framgång, åt gott och drack gott och skrattade tills käkarna gjorde ont. 







Det blev dock redigt kallt efter ett tag så fick plockas fram lite filtar till de riktigt mesiga. ;)





Folk började droppa iväg runt 11-snåret, majoriteten drog runt 12, men var allt ett litet stabilt gäng som var kvar till slutet. Blev till och med lite spontandans i vardagsrummet! Hur kul som helst. 



Vi var sist kvar som vanligt och blev hämtade av en snäll Gert en bit innan 2. Kom i säng runt 3 då Gert tydligen var rätt pratsugen sådär mitt i natten. ;) 

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Sov länge, käkade pannkakor till frukost, kollade tomterna vid Liljedal (de verkar ha dragit fram det mesta vatten, fiber osv samt gjort grusvägar men inte så mycket mer), hämtade vår bil och körde hemåt. Väl hemma har vi kollat resor, spelat Witcher 3 och allmänt slappat. Nu rullar filmen Sex Tape på tvn och Erik spelar CS med killarna. En typisk söndag med andra ord. ^^


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: