Åh härliga måndag.

Är så jävla trött idag så det är inte sant. Gick ju visserligen och lade mig på tok för sent igår men somnade så fort jag lagt huvudet på kudden. Och vaknade ungefär lika snabbt igen. Drömde massa konstiga drömmar och tappade räkningen på hur många gånger jag vaknade under natten. Erik gick på toa strax efter fem och eftersom han gjort något med ryggen så rör han sig lite mindre tyst och smidigt. Typ inte tyst och smidigt alls. Så vaknade av det och kunde inte somna om så slumrade mest fram till 6.15 när klockan ringde. Skulle dessutom ta bilen till jobbet eftersom jag skulle till Sjuntorp för att lämna över dokumentationen på senaste projektet, så fick anstränga mig för att hålla mig vaken bakom ratten. Blev ju inte bättre av att regnet verkligen öste ner så man knappt såg bilen framför heller. Kändes som en säker åktur. ;)

Sjuntorp tyckte i alla fall att dokumentationen var bra så blir förhoppningsvis inga direkta ändringar där. Beroende på vad slutkunden tycker förstås. Fick även se den färdiga betongvagnen, och helvete vad stor den var?! Tre meter bred, nio meter lång och fyra meter hög. Man får inte alls rätt grepp om storlekarna i cadden. Snygg var den också och verkar inte vara några problem så håller tummarna att allting funkar och att slutkunden godkänner den. ^^

Hade egentligen tänkt träna idag efter jobbet men verkar ha gjort någonting med höger höft så gör jätteont när jag går eller allmänt lyfter eller rör benet. Trappor är ingen hit just nu direkt. Hade som träningsvärk i lördags, typ mellan höften och skinkan, och kunde inte lista ut vad fan jag gjort för att orsaka det, men antog att det skulle gå över. Men när jag vaknade igår så hade det gått över mot mer ren smärta och blev bara värre ju längre dagen led. Får väl se om det går över av sig självt annars får jag väl be om en rumpmassage av babe ikväll... ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: