Idioter eller troll...?

Erik tipsade mig om en tråd på Flashback som jag borde läsa och jag är nu helt fast. Började läsa igår kväll och har läst till och från idag med och är helt fascinerad av vilka idioter det finns där ute... Jag antar och hoppas att majoriteten är troll för annars blir jag nästan rädd... För FY FAN vad korkade de är i så fall...

Tråden handlar helt enkelt om att en kille lägger upp en fråga där han undrar varför vi svenska kvinnor sunkat ner oss så fruktansvärt och inte längre bryr oss om att göra oss vackra för våra män. Och alla andra män också för den delen. För det är ju vår plikt som kvinnor. Något som nämns åtskilliga gånger genom tråden. Kvinnor skall vara vackra, bejakande, ta hand om våra mäns sexuella behov. Lite ätstörningar är bara bra för då blir vi inte feta och äckliga. Alla som säger emot och tycker att ett par mjukisbyxor på Konsum kan vara helt ok är antingen rabiata feminister som dessutom råkar vara slynor, horor, fetton och äckel eller en hunsad karl med sin syster/flickvän bredvid sig. Enligt helt säker statistik så föredrar 94% av alla män Barbies. Bara så ni vet liksom. Blont hår, stora bröst, ingen bh, minimala trosor, höga klackar, urringat linne och helt IQ-befriad.

EN liten sak kan jag hålla med om, och det är att ja, man bör klä upp sig lite för ens partner emellanåt. Jag tror inte att det är speciellt hälsosamt att sunka ner sig totalt bara för att man känner sig bekväm i sitt förhållande. Men jag ser verkligen inte varför jag skulle byta om till finkläder och spackla på mig ett lager smink för att springa till Konsum och köpa mjölk...? Och en fråga jag ställer mig rent allmänt när jag läser tråden... VARFÖR skulle jag vara intresserad av att klä upp mig för någon annan kille än min pojkvän...? "När tjejer har mjukisbyxor på sig i affären så inbjuder ju inte det till någon kontakt!?" Nehej...? Jag kanske inte vill ha någon kontakt...? Är flera tjejer som sagt samma sak, men det verkar bara gå in genom ena örat och ut genom andra på dessa herrar.

Haha, ska lägga av nu annars kommer jag väl aldrig komma i säng, men vill ni ha någon att hata så här på kvällskvisten så kan ni ju kika in på tråden. Om inte annat så lär ni uppskatta era pojkvänner lite extra efteråt eftersom de verkar tillhöra de 6% som inte vill ha en Barbiedocka för att göra kompisarna avundsjuka. ;)

Puss och godnatt


Simon

Finns ju en, eller ja... ett par, anledningar... Det finns dock EN tråd på Flashback som jag faktiskt har som bokmärke. Av en anledning. https://www.flashback.org/t834205

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: