Gott Nytt År!

Det smäller för fullt utanför fönstret från GPs stora fyrverkeri här i Göteborg. Syns tyvärr inget från vårt fönster dock, inte mer än att himlen lyser upp vid varje smäll. Molnigt som satan är det också tyvärr. Hoppas det lättar fram mot tolvslaget så man kan se fyrverkerierna som är då. Kändes lite väl tidigt att gå ut och kika nu vid fem. :)
 
Är ju alltid lite av ett antiklimax såhär vid nyårsafton. Känns som att man måste leta efter den där enorma, snofsiga, perfekta festen där man skall mingla med en miljon människor, uppklädd till tänderna och med champagnen i högsta hugg. Den där festen som man aldrig någonsin hittar. Har dock slutat ha sådan panik över dessa dagar de senaste åren. Det blir ändå aldrig så bra som man tänkt sig så är lika bra att lägga förväntningarna på en realistisk nivå. Dessutom splittras alltid alla på nyår så är svårt, om inte till och med omöjligt, bara att dra ihop det vanliga gänget. Dessutom har ju folk olika prio nu. Alla Eriks kompisar har familj och mina kompisar bor långt bort.
 
Diskuterade med babe igår vad vi gjort under våra (snart) nio nyår ihop och vi kom fram till att vi gjort det mesta; firat i fjällen med vänner (första nyåret, då vi uttalat blev ihop), varit på fester, haft parmiddagar, varit utomlands och haft mysiga middagar på egen hand. Är väl egentligen bara den där megafesten som saknas. ;) I år blir det middag för två i vår lägenhet och sedan fyrverkerier och champagne vid utkiksplatsen på berget vid tolvslaget.
 
Så GOTT NYTT ÅR på er gott folk!
 
 
London nyårafton 2013-2014.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: