The Hunger Games - Mockingjay Pt. 1

Nyss hemkommen från bion där vi äntligen fick sett The Hunger Games - Mockingjay Part 1. Har varit fullbokat varenda jäkla dag vi försökt få biljetter så bokade någon dag i förväg den här gången och fick några av de sista platserna. Dock våra vanliga platser som vi alltid försöker boka, så vi hade tur. ;) 
 
Filmen var i alla fall riktigt bra. Var lite orolig då den här delen av boken (de splittar ju sista boken i två filmer) är rätt långrandig. Tråkigaste biten att läsa i hela serien även om den fortfarande var välskriven. Katniss är snäppet mindre gnällig och obstinat i filmen vilket är ett plus i mitt tycke. Den slutade också på ett bra ställe och inte med en väldig cliffhanger. Ser fram emot nästa del, bör bli bra och med mycket mer action om de följer boken. Gissar att de kommer göra filmen mycket snällare och mindre blodig dock eftersom de gjort så med de tidigare filmerna. Tycker det är synd att sminka över de hemska bitarna men gissar att det tilltalar en större publik.
 
Låten nedan sjungs av Katniss i filmen och gav mig gåshud. Inte riktigt samma känsla med ett Youtube-klipp med hopklippta scener, men ni får hålla till godo. ;)
 


fröken josefine

Jag har faktiskt inte sett den än.. Borde ta och göra det snart :P

Svar: Absolut, gör det! Sedan är det bara att vänta på sista delen också... ;)
xilona.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: