Eurovision Song Contest 2015 Deltävling 1

Hade på första deltävlingen i Eurovision Song Contest på svtplay på datorn i köket medan jag fixade resten av veckans matlådor (lax, potatis, haricots verts och romsås, längtar till morgondagens lunch...) men nu sitter jag nermysad i soffan och lyssnar på det lilla som återstår. Många dåliga låtar, några rätt bra (eller i alla fall med potential) och majoriteten någonstans däremellan.
 
"Favoriterna" är i alla fall:
 
1 - Moldavien - kan bli bra på dansgolvet, men var tyvärr väldigt kass/svag sångröst på den snubben... Men efter en vända i studion kanske...?
3 - Beligien - ingen egentlig favorit, men tror den kan bli bra på radion, kanske med en liten remix...?
6 - Grekland - bra låt, stark röst på bruden men osäker på om jag minns den imorgon.
7 - Estland - en av favoriterna, skön, gungig låt och allmänt väldigt härliga röster. Hoppas hoppas att den går vidare, men är lite udda stuk på låten så vettefan. Mina favoriter brukar åka ut tidigt... :P
12 - Ryssland - bra röst men rätt tråkig låt. Lär inte komma ihåg den imorgon.
16 - Georgien - sjukt cool tjej, bra röst, ok låt. Låter nog bättre än vad den är på grund av resterande låtar dock...
 
Hittade faktiskt min favorit på Youtube, så om ni missade detta eminenta program (hö hö) så kan ni ju njuta av i alla fall detta bidraget. ;)
 
 
Lite tråkigt att sitta och titta på sådant här ensam faktiskt. Erik är ju så totalt ointresserad han bara kan bli så fick inte med honom till soffan hur mycket jag än försökte övertala honom med pussar, hårkliande och gnällande om att det är en pojkväns plikt att ställa upp på flickvännens nycker... ;) Han kunde (motvilligt) gå med på att se finalen på lördag men delfinalerna får jag uppenbarligen se på egen hand. :P Trökigt när man inte kan sitta och hissa och dissa bidragen ihop med någon, klaga över kläderna, den dåliga engelskan, programledarnas tråkiga mellanaktsskämt osv osv.
 
Men jaja, jag överlever, man kan ju inte ha/vara på fest med vännerna varje gång det är Eurovision för att dissa allting ihop. ;) Är ju inte alla som uppskattar kombon TV-program och fest heller även om jag tycker det funkar. :P
 
Och wihoo! Estland gick vidare! Nu skiter jag i resten, tänker vara glad att min favorit gick vidare. :D Perfekt avslutning på kvällen så är la dags att dra sig mot sängen nu kanske. Nightynight.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: