Gräsänka

Sitter här i soffan och myser för mig själv då Erik är iväg på lan i Trollhättan. Passade på att köpa ost och kex när jag ändå är ensam då Erik inte anser det vara "riktig mat" och därför inte vill köra på det som helgmat. :P Dessutom läskade Helena med det för ett tag sedan så har varit för sugen på det ett tag nu. Det och vin. ;) Följde som vanligt med lite annat smått och gott också, som en burk Ben&Jerrys och en bamsepåse med godis men just nu är jag mest bara mätt så det får vänta lite...

 
Har annars inte gjort så mycket idag. Läst en massa manga, diskat och vikt tvätt typ. Det sistnämnda var inte ens speciellt tråkigt då jag glatt skuttade runt med musiken på högsta volym och på allmänt bra humör. 
 
Var på redigt mycket sämre humör igår dock. Hade bokat tvättid 16-20 men kom inte ifrån jobbet så tidigt som jag hade hoppats så var inte hemma förrän 17. Men plockade ihop tvätten och bar ner allt till tvättstugan bara för att upptäcka att någon jävel snott vår tvättid och låst dörren. Kunde höra tvättmaskinerna där inne också så insåg att det inte bara var tiden innan som glömt grejerna i torktumlaren (har hänt några gånger). Blev lagom irriterad så gick och hämtade mobilen, slog mig ner på tvättkorgen och gjorde mig beredd på att vänta på vem det nu vara månde som snott vår tid. Erik anslöt runt 17.30 när han kom hem från jobbet och sedan satt vi där nere i källaren till 17.55 när kvinnan som snott tiden behagade dyka upp. Hon tvärstannade så fort hon såg oss och började be om ursäkt direkt så jag som hade arbetat upp mig rejält och var beredd att skälla ut henne totalt tappade liksom tråden. Hon sade att hon frågat någon annan om det var ok att ta tiden om man inte dykt upp på en timme och fått ett ja, annars hade hon "aaaldrig tagit någon annans tid!" men jag svarade bara att vi jobbar och därför kommer hem sent och att vi behövde tiden. Hon fick vackert plocka ur sina dyblöta grejer så att vi kunde lägga in våra kläder. Hon försökte byta tid med oss då hon tydligen hade en tid på söndagen men då blev vi nästan bara mer irriterade. Vem snor någons tid när man har en egen två dagar senare liksom? Hon fortsatte att be om ursäkt och beklaga sig över att folk inte städade tvättstugan ordentligt medan hon plockade undan sina grejer och torkade av precis allt, medan vi mest bara ville att hon skulle gå sin väg så vi var väldigt korta i tonen. Fick visserligen inte till den utskällningen jag hade tänkt mig (hade bara känts mysko om jag börjat skälla på henne när hon redan bett om ursäkt, som värsta psykobruden liksom) men är ändå lite stolt att jag inte vek mig och sade att det var ok, för det är mitt vanliga beteende. Knyta näven i fickan, klämma fram ett leende och säga att det är lugnt när någon beter sig som en idiot. Tror det var rätt tydligt att vi var irriterade den här gången dock. ;)
 
Well, idioter finns överallt. Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av resten av mitt vin och fundera på om det kanske finns plats för lite efterrätt ändå. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: