Don't wanna...

Haha, börjar få lite halvt panik inför imorgon. Vill lägga mig så att jag kan förtränga det ett tag till men vill inte vakna imorgon för att gå till jobbet... Jag vill vara ledig för evigt men med lön helt enkelt. :P Men klockan börjar bli mycket och även om jag får lite sovmorgon imorgon då jag inte skall komma in förrän strax efter åtta så är det nog snart dags att nana. Speciellt då jag måste duscha och tvätta håret imorgon innan jobbet. Vilket jag nog kommer behöva varje dag för den här lägenheten är en bastu på morgonen, vaknar svettig varje dag. Verkligen jättenajjs.
 
Fy fan. Verkligen inte det minsta sugen på det här.



So not looking forward to work tomorrow.

Det här har, hittills, varit en skön men rätt värdelös dag. Vaknade med huvudvärk så somnade om och sov länge. Har läst en massa manga, käkat och pratat nästan 1½ timme med Elin i telefon då hon låg hemma sjuk och uttråkad. Hade tänkt göra allt från att fortsätta packa upp till att gå en promenad, kika in Friskis och Svettis, handla osv. Men istället har jag gjort nada. I alla fall nada vettigt. Vet inte om jag kommer att göra något vettigt heller. Funderar på att mysa ner mig under täcket och börja på en ny manga istället. Har svårt att ta mig i kragen just nu känner jag. Är ju fint väder ute så en promenad hade kanske varit najjs... Fast... Tja.
 
Har go panik inför imorgon. Som jag alltid har när jag skall bryta mina mönster och testa på något nytt. Byta jobb är något av det värsta jag vet. Nya miljöer, nya rutiner, nytt folk. Det är ju egentligen helt ologiskt. Folket jag träffat har varit jättetrevliga och med tiden kommer jag fatta alla arbetsuppgifter också. Det är bara den där första tiden, innan man kommit in i det hela, som är hemsk. När man funderar på hur det fungerar med lunchen, vad är det för dress code, kommer det klicka med rumskompisen, hur kommer man in i ett gäng som jobbat ihop länge, vilka samtalsämnen gäller, hur fan skall jag komma ihåg deras namn?! osv. 
 
Det kryper i hela kroppen just nu och allra helst skulle jag vilja lägga mig ner och sova. En liten del vill ut i solen men den stora delen vill ta det lugnt hemma innan jobbet imorgon. Den lilla delen är dock redigt störande och vill inte ge sig. Kanske skall ta en kort promenad så jag får det ur systemet...?
 
 



USA-resa...?

Tvätten ligger i torktumlaren nere i källaren, Erik spelar Diablo och jag sitter och drömmer om eventuella resor. Erik har tjötat om New York en halv evighet och även om jag gärna vill dit så är jag just nu mest sugen på sol och bad. Började dock fundera lite över möjliga alternativ när Helena och Patrik sade att de skulle till Miami till sommaren på grund av konferensen Helena skall på med jobbet. Så just nu försöker vi få ihop det med pengar och ledighet så att vi kan ta en vända i New York och sedan möta upp Helena och Patrik i Orlando eller Miami. ^^ Erik har fått ledigt i juli så nu gäller det väl bara att jag får det också... Lite osmidigt att fråga om ledigt det första man gör på ett jobb men va fan. :P Hade vi inte försökt pricka in Helena och Patrik så hade vi åkt tidigare eller senare, typ april eller september, alternativt om vi bara skulle vara lediga här hemma så hade det blivit augusti. Risken finns att vi kommer gå under av värmeslag i New York i juli, men det är väl en smäll man får ta. ;)
 
Det tråkiga är dock att Erik inte är speciellt intresserad av att kolla resor och jämföra priser, hotell osv. Han svarar på frågor och säger vad han tycker när jag lägger fram alternativ, men utöver det så tillför han inte så mycket. Han gillar att resa men själva planerandet intresserar honom inte. Vilket är trist då jag älskar att planera. :P Dock inte ensam tyvärr så får väl tvinga fram lite engagemang ur honom. ;)
 
Jag håller på att bli galen av alla alternativ jag hittar dock, alla olika flygalternativ, en miljon olika hotell, oändliga aktiviteter osv osv. Det är en djungel minst sagt. Så behöver nog lite hjälp att få rätsida på det hela. Gert föreslog att vi tar hjälp av en resbyrå som hjälpt dem förut så bruden där kan övervaka priserna och boka när det blir ett bra pris, men litar inte riktigt på det där. Känns som att det borde bli billigare om man bokar själv... Men vi får väl se. Jag kanske ger upp helt och hållet och överlåter hela jobbet på någon annan... ^^



Fan då...

De färgar visst inte hår på drop in. Hade ju bruden igår kunnat berätta kanske... Får bli en klippning och så får jag färga håret själv i helgen istället. Och jag som var sugen på slingor också... Jaja, whatever, får bli någon annan gång då. Klippning är i alla fall nödvändigt, håret är som svinto i topparna. :P

Gud, snubbarna som klipper pratar i ett. Tänk om man hade kunnat hitta en tyst frisör, vad härligt det hade varit. Fast tjattret verkar ju passa alla andra så kanske bara är jag som vill ha det tyst så jag kan slappna av... :P



Fredag!

Sitter och mumsar i mig en sen frukost framför Eriks dator och tänkte strax hoppa in i duschen. Skall plocka lite mer bland lådorna och sedan bege mig mot Ohlssons klipp för en klippning och färgning. Hoppas jag i alla fall. De hade inga tider kvar att boka men var lugnt att komma på drop in. Tycker egentligen inte de borde kunna ha drop in när de är fullbokade men jaja, vad vet jag. :P Runt fyra-snåret skall jag sedan ta bilen och bege mig mot Göteborg och Erik då vi skall på bio och kanske käka, beroende på vad vi känner för. Uwa, sådär sugen på att köra genom Göteborg men som tur var så ligger Ifs kontor hyfsat bra till så man i alla fall slipper köra igenom värsta smeten. Får väl köra på GPSen på mobilen också för säkerhetsskull. ;) Inte för att jag inte skulle kunna köra fel med den också men vi kan ju hålla tummarna. :P
 
Annars då. Jag sover länge (väldigt länge) men dåligt så är konstant trött. Kanske är stress? Eller orolig inför nya jobbet, I don't know. Irriterande som fan är det i alla fall. Skapar dessutom en konstant liten huvudvärk bakom ögonen. Också jävligt irriterande. Har dessutom läst ut två böcker i en serie om tre under de senaste dagarna. Är sugen på att börja på den tredje nu men då kommer jag nog inte ur stolen på hela dagen så är nog bästa att låta bli. ^^ Syrran bad om boktips för ett tag sedan, tror hon skall få låna dessa när jag läst klart dem. Eller förra serien jag läste kanske, den var också redigt bra... ^^
 
Nej, dusch och plock eller plock och dusch var det nu. Toodles.



Jag lever i ett kaos.

Men det gör inte så värst mycket. Jag tror att andra verkar ha svårare för att jag lever i ett kaos än jag har själv. Det står visserligen lådor och påsar lite överallt och jag har inte ens koll på var jag har alla kläder, men det gör mig inte så värst mycket. Jag har aldrig haft något större problem med att ha stökigt runt mig, vilket alla som känner mig nog har märkt genom åren. Så jag har ingen jättepress att packa upp allt och komma iordning nu heller. Visst vore det skönt om vi slapp kliva över påsar och runda lådorna på golvet, men jag har ingen direkt panik över det. Kanske till viss del beror på att jag just nu är ledig och egentligen inte har några krav på dagarna. Jag lullar runt här hemma i mjukiskläder och packar upp lite, läser lite (mycket...), äter lite, läser lite till, packar upp, osv. Jag tog en vecka ledigt mellan gamla och nya jobbet just för att kunna varva ner, släppa det gamla jobbet och koncentrera på det nya. Men alla verkar se det som att jag nu hinner med en massa saker jag inte gjort annars. "Men vad bra! Då hinner du ju...", "Det är ju smidigt, då kan du..." och så fyller de på med uppackning, städning, handling, tvättning osv. Jag är LEDIG förihelvete. Jag vill ta det lugnt. Jag vill komma ner i varv. Jag vill inte göra ett jota. Skall jag fylla dagarna med en massa jobb här hemma så var det ju ingen större idé att ta ledigt över huvud taget. Och folk är snälla och vill hjälpa till men verkar inte förstå att jag dels faktiskt inte har något problem och dels vill sköta sakerna själv. Alla skall vara så jävla effektiva hela tiden och jag orkar inte vara det just nu. Jag vill ta det lugnt.
 
 



Fy fan...

Klockan är snart ett och jag blev precis klar. Har precis lagt mig och nu försöker jag desperat varva ner så jag kan somna. Trodde det bara var att packa det sista men det blev fanemig åtta kassar med sopor samt en bunt med kartonger. Och jag vet inte om min packningsförmåga minskar på natten eller om jag är obotligt optimistisk när det kommer till utrymme men min bil är tokknökad just nu. Kommer inte se ett skit genom bakrutan om vi säger så. Och då har jag fortfarande lite skit som skall pressas in imorgon, tex sängkläderna, handdukar och lite kläder. Men det skall nog gå. Går det inte med lite våld så går det med mycket. ;) Nej, sovadags. Nightynight folks.



Det känns att det är söndag...

Är så sjukt trött just nu och hela kroppen värker. Har varit en sjukt lång helg i bemärkelsen vad som hunnits med och hur lite jag fått vila... Och kommer inte få vila nu heller på en stund, har massor att fixa först. Har spelat träningsmatch och har inte ens duschat än då jag inte tror att jag kommer att palla röra ett finger efter att jag kommit ur duschen. Måste bara få i mig lite mat innan jag tar tag i saker och ting, är helt darrig.
 
Hela kroppen är mörbultad efter matchen och jag grinar illa varje gång jag böjer mig eller vrider mig. Motståndet bestod av ett division 2-lag mot vårat division 4... Yejj, liksom. Men vi höll emot bra ändå. Jag var helt säker på att jag skulle kräkas av trötthet då jag missat större delen av träningarna i år, och jag dessutom anade (helt korrekt) att jag skulle få spela hela matchen utan byte, men det gick bra. Benen vobblade bra i slutet och jag hade fullt upp att kippa efter andan men det gick. Jag fick dessutom äntligen spela libro med djup som jag velat hela säsongen och JÄVLAR vad mycket bättre spel det blev! Går inte att ha en rak backlinje på vår nivå om inte alla lyfter precis samtidigt och håller koll på offsiden. Bröt en hel del anfall men fick samtidigt en himla massa smällar och skott på mig. Vilket är lagom skönt när de skjuter som kanoner och det är kallt ute... Fick en stenhård rakt i magen och tappade luften totalt. Gör fortfarande ont när jag böjer mig eller andas för djupt. Men medan hela kroppen gör så ont så känns det samtidigt jävligt gött att vi höll emot så bra. Slutsiffran blev visserligen 6 (7?)-0, men ändå, det var mot ett division 2-lag. Dessutom höll vi 1-0 hela första halvlek och halva andra, men sedan vek sig benen på oss och de tryckte in en massa mål på bara några minuter. Tränaren vill att jag fortsätter spela med dem och tycker att jag skall pendla från Trollhättan men vettefan. :P Kanske kan bli några matcher när jag ändå är uppe för att hälsa på brudarna men vi får se. :)
 
Annars har det hunnits med ännu mer packning av grejer ihop med Erik, Gert och Pia då de var gulliga nog att komma upp med skåpbilen. Kanske inte så jag hade planerat att spendera större delen av lördagen men det behövdes verkligen. Fattar inte hur jag kunde tro att vi skulle få med oss all denna skit i våra två bilar.. o_O Kvällen spenderades på inflyttningsfest hos Helena och Patrik. Riktigt kul kväll, väldigt lyckat. Både förfesten och utgången var dessutom kul för ovanlighetens skull. ^^
 
Nej, nu har jag käkat klart så får väl ta tag i skiten så att jag kan hoppa in i duschen och sedan sooova! Laterz.



Miss my lads...

Det är så fasligt tomt och ödsligt här hemma just nu. Hade ju dock tur att kvinnan som skall ta över lägenheten ville ha alla möbler vi inte skulle ta med oss, så har ändå säng, soffa och soffbord, men det ekar ändå när jag knapprar på tangenterna på datorn. Sitter och pratar med Erik på Skype och det ekar rätt gött det med. Kom hem för en dryg timme sedan och har sedan dess jäst i soffan. Har haft en skön tjejkväll med jobbtjejerna, med god mat och dryck på O'learys. Fy fan vad mätt jag är just nu. Beställde in en maffig chokladdessert också men lyckades inte trycka i mig hela. Rullade bort till bussen, smällfet men väldigt glad. Skönt att bara sitta och tjöta sådär. Jävligt tomt här hemma dock. Saknar mina grabbar. Tycker jag ser dem hela tiden i ögonvrån och blir lika ledsen varje gång när jag inser att jag inbillat mig. Men är i alla fall bara en vecka kvar nu. ^^
 
 
Båda katterna var väldigt glada att få komma ut på balkongen när solen visade sin vackra nuna. Har ingen lust att ha dem ute om jag själv inte vill vara där då jag inte har nätat balkongen, så blir inte av att de kommer ut när vädret är piss. Speciellt Ozzy blir helt tossig när han får komma ut och lukta, tugga och buffa på allt han kommer åt. Mindre populärt när den han buffar på är Stitch. ;)
 
 
Saknar även min andra grabb of course, men honom träffade jag ju i alla fall i helgen. ;)
 
 



Det är ett enda jävla aber...

Jag är trött, grinig och har ont i huvudet. Och har en miljon saker att packa vilket inte direkt höjer humöret. Sitter och käkar för fullt dock så hoppas på att det hjälper. Blir ju inte direkt gladare av att dessutom vara hungrig.
 
Har hur mycket som helst att göra på jobbet och absolut ingen tid att göra dem. Var tog de här två månaderna vägen?! Var ju hur mycket tid som helst kvar alldeles nyss?! Har i alla fall fått en tjej som skall ta över mina arbetsuppgifter nu. Saken är bara den att hon inte jobbat en timme i Catia sedan skolan. Vilket innebär att jag har 1½ vecka på mig att lära henne så mycket jag kan och hinner om mina element samt lära henne programmen vi arbetar i. Samtidigt som jag skall klara deadlinen på maskinen jag gör nu (vilket är imorgon so I'm fucked along with the rest of the people), avsluta ett felärende på en Kinamaskin, skriva instruktioner på alla mina element samt leta reda på förlagor till framtida maskiner. För att inte tala om rensa mailen, sortera och rensa bland alla ritningar, se till att all info ligger i rätt mapp så att rätt personer kommer åt den osv. Det var tight, om än inte omöjligt, att hinna redan innan jag fick en gröngöling på halsen. Och inget ont mot henne, hon lär sig snabbt och vill ju hinna lära sig så mycket som möjligt (är inte avundsjuk på henne om man säger så, fy fan för att ta över mina element sådär hux flux) men det tar så mycket tid?! Jag får lite panik.
 
Och så kommer man hem till den här röran. Flyttlådor högt och lågt och saker precis överallt. Enda ljusglimten just nu är att kvinnan som var på visning i måndags har tackat ja till lägenheten och kommer flytta in 1a april, så vi kommer slippa dubbelhyra. ^^ Hon var även väldigt intresserad av de möbler som vi inte vill ha med oss så har vi tur så kan vi lämna kvar en del som vi annars skulle tagit med till tippen.
 
Skall på fest med jobbet imorgon också så kan inte packa då heller. Så idag är sista kvällen jag kan packa ordentligt. Kanske kan försöka sluta tidigt imorgon så jag hinner med någon timme innan jag skall ner till stan, men vi får se. Hade tänkt sluta tidigt idag också men kom ju aldrig iväg...?! Men ja ä int bitter. ;) Tur jag har godis och dricka som kan hålla mig igång. Well, bara att ta tag i skiten då. Laterz!
 
 
Ge mig lugn och ro. Och ledigt. Please please pretty please?



Tagga!

Packa! För i helvete!
 
 
Vadå leva för helgen just nu. Eller snarare fredagens fest och söndagens slappande. Ser inte fram emot lördagen då hela fanskapet skall vara färdigpackat och transporteras mot Trollhättan och Uddevalla. 
 
Tusen tack till Karin som hjälpte mig med alla miljoner glas och koppar! Nej, tillbaka till fanskapet. Toodles!



My first road kill...

Blev till att jobba över en sväng på jobbet dag ändå. Jag som sagt att jag inte skulle göra det den här veckan eftersom jag har så mycket kvar att packa!? Men men, inte mycket att göra. Tog en sväng via Biltema efter jobbet också för att inhandla fler flyttlådor och en rulle bubbelplast. Mathandling hann jag med på lunchen. Billigt blev det också då jag rensade igenom hallbyrån igår och hittade flera Buffé-tidningar med 25-kronorsrabatter. Handlingen gick på 21 kronor i slutändan. ;) Och då använde jag inte ens pantkvittona vi fick när vi var iväg i helgen och pantade ett halvårs konsumption av pet-flaskor. :P Så gissar att det blir en billig handling nästa gång också. ;)
 
Har gjort ett storkok med bruna bönor, bacon och potatis och sitter nu och mumsar för fullt. Gud så gott det är. Möjligen att jag stekte baconet snäppet för länge, det knastrar i munnen, men va fan, gott ändå jue. ^^
 
Sitter annars och försöker låta bli att klia hål på smalbenen. Har fått utslag efter fotbollsbenskydden och det håller på att driva mig till vansinne. Söndagskvällen var inge vidare rent allmänt. Vi stressade och packade hela dagen och beslöt oss, lite väl sent, för att åka iväg och panta flaskor samt slänga sopor och skicka kläder till Myrorna. Hann därmed bara slänga i mig lite bärpaj innan träningen vilket väl var sådär smart. Funderar dessutom på om den kanske var dålig (trots att den var nygjord) för hade tokont i magen precis hela kvällen. Extra najjs då det inte finns någon toalett vid fotbollsplanen (inga omklädningsrum, vatten eller något sådant för den delen... Helt logiskt). Skrapade dessutom upp ena knät rätt illa redan efter en halvtimme.
Och på vägen hem lyckas jag med bedriften att köra ihjäl en grävling. Mitt första road kill om man inte räknar en miljon grodor. Kom en mötande bil som gissningsvis precis missade grävlingen och sedan var han framför mina lyktor. Ställde mig på bromsen men var ju helt kört. Tog honom med både höger fram- och bakhjul men dunsade inte så illa som jag trodde. Hade föreställt mig att det skulle vara som att typ köra på en stock eller sten. Fick vända och åka tillbaka och Elin drog undan honom medan jag stod med varningsblinkers och helljus. Som tur var så var han stendöd, vettefan vad vi hade gjort om han fortfarande levt. :( Lyckades tappa och spräcka en hel del plast under fronten men syns inte om man inte hukar sig och jag såg inga skador under bilen så vi håller tummarna att den klarade sig undan med lite skönhetsfel.
Kom hem senare än vanligt och såg att jag hade 5 missade samtal från Erik. Ringde upp och visade sig att han glömt sin väska (med glasögon, linsvätska osv) i Karlstad, så han var på väg upp igen. Tanken var att jag kanske kunde möta honom i Säffle men då jag kom hem så sent så fick det bli Bergvik. Fixade lite matsäck och hoppade sedan in i bilen igen för att möta honom. Kom hem igen och började byta om bara för att inse att jag glömt mobilen i bilen... Så var bara att klä på sig igen och springa ner till bilen. Sedan började klockan närma sig tolv så dusch fick vänta tills på morgonen. :P Fast skall väl inte klaga, Erik var inte hemma förrän runt halv två. :P
 
Nej, om man skulle ta tag i packningen igen kanske...?
 
 



Sanna Nielsen - Undo...

Jävla tur man inte flyttar så ofta känner jag för fy fan vad tråkigt det är att packa... Funderar på att hoppa över resten av kläderna eftersom jag ändå skall bo kvar i två veckor till så kommer behöva dem... ;) Kanske kan fortsätta med böckerna eller alla köksprylar eller badrumsgrejerna eller...
 
Den här låten växer rejält på mig. Hörde den på radion och gillade den direkt. Innan jag ens fattat att det var en Melodifestivallåt... ;) Powerballader brukar ju inte gå så värst bra men vi får väl se. Helena och Elin kommer i alla fall för att hjälpa mig hissa och dissa ikväll då Erik uttryckt sitt klara ointresse för dylika saker. ;)
 
 



I packningstagen...

Håller på och rensar och packar för fullt här hemma. Skiten tar ju aldrig slut? Hur har jag (vi...) kunnat samla på mig (oss...) så här mycket skräp genom åren...?! o_O Värsta att jag har svårt att slänga det också. "Det KAN ju vara bra att ha en dag" liksom. Eller "Men den passar ju fortfarande? Ok att jag inte använt den sedan jag flyttade in för fem (sex?) år sedan, men ändå!". Helt hopplöst. Dessutom så får jag lite panik när jag inte kan sortera allting. Ok om det var så att vi skulle packa upp allt sedan i nya lägenheten, då hade man ju kunnat kasta ner allt i lådor och sortera senare. Men nu skall det ju förvaras i förråd eller hemma hos våra päron tills vi får mer plats än en liten etta utan förvaringsutrymme... Så då måste jag ha mer koll på vad som hamnar i vilka lådor. Allra helst skulle jag vilja ha en låda till varje sak, typ smink i en, krukor i en, smycken i en osv. Och alla pryttlar liksom?! Var skall jag göra av dem? Ok, böcker kan hamna för sig men en himla annat måste blandas och sådant tycker jag inte om. :( Därför jag är så kass på att sortera papper tex. "En faktura på bilreparation? Ok, den kan hamna under räkningar. Eller under bilen? Eller...?" :P Därför der går så himla snabbt här hemma också. ;) Erik kom just och klagade på att jag bloggar när jag borde packa... Säger han som alldeles nyss satt och spelade spel på mobilen liksom... ;)
 
Random pic från Skutberget...



Ed Sheeran - I see fire...

Har hört den här några gånger på radion och tog äntligen reda på vad det var för låt. Kände bara igen den från Hobbit-filmerna men hade ingen koll på att det var en "riktig" låt. Men i alla fall - här har ni en väldigt mysig truddelutt. Enjoy.
 



Home for lunch...

Är hemma en sväng nu på lunchen då jag lyckades försova mig mer än vanligt imorse (vaknade fem i åtta, uff) så hann inte fixa någon matlåda. Var ändå lika så bra att åka hem så jag kan pilla lite. Har visning av lägenheten vid halv sex idag och hann visst inte städa helt klart igår (oupps). Hade tänkt att det skulle räcka att plocka lite men kattjäveln har grävt ur min blomkruka igen så har jord över hela vardagsrummet. Så får plocka fram dammsugaren efter jobbet, eller om jag kanske hinner när jag käkat klart.
 
Kvinnan som ringde om visningen ville egentligen komma igår då hon och maken jobbar hela veckan och då jag sade att det blev tight så blev det lite "Jaha, men... jaha..." så jag föreslog att de skulle komma idag istället, men då fick jag som svar "Nej, det går tyvärr inte. Vi jobbar så vi kan inte komma förrän efter fem." Man bara "Ehm, tja, efter fem blir bra för jag jobbar på dagen...?" Hon var helt övertygad om att visningen var på dagen. Precis som förra kvinnan som ringde. VARFÖR skulle visningen vara på dagen? De allra flesta har väl ändå jobb eller går i skolan på dagarna? Förstår inte. o_O
 
Men men, skit sam. Snygg kommer lägenheten inte vara heller men det är väl bara att inse. Datorrummet agerar förråd, sovrummet svämmar över av påsar då jag håller på och rensar och vardagsrummet är belamrat med flyttlådor. Och förrådet är fullt av påsar med pantflaskor. Vi har inte varit iväg och pantat på kanske ett år så ni kan ju tänka er hur mycket flaskor vi har där inne. :P
 
Apropå något helt annat så går den här låten på repeat (ihop med Outtrigger - Echo) på min Spotify just nu. Blir mer och mer kär för varje lyssning. Låter bättre på Spotify än på Youtube, men kanske är förståeligt i och med att det är studioinspelat.
 
 
Har bara sett två av deltävlingarna så har väldigt dålig koll på årets finalfält, men då min favorit Outtrigger ändå inte gick vidare från Andra chansen så skiter jag väl lite i vad som faktiskt vinner. :P För hur mycket jag än gillar Linus låt (skadar ju inte att han är redigt snygg heller förstås) så har jag svårt att se att den skulle klara sig bra internationellt. Men det märker vi väl. Måste ju se tävlingen oavsett, hör ju änna till. ;)